TERMÉKFOTÓ
Fehér vagy választható homogén színű háttér előtt, a terméket letisztultan ábrázoló fotó, amely a termék adottságait és a rajta lévő információkat hivatott bemutatni. Első sorban szemből, illetve a  termék profiljától függően választható szögekből.
Teljes retus, digitális utómunka (fény/színkalibráció, vágás)TÁRGYFOTÓ
Megkomponált fotó, választható háttérszín előtt. Speciális, tárgy fókuszú világítással, ami a legelőnyösebb tulajdonságokra hivatott felhívni a figyelmet. 
A termék fotóval ellentétben itt a tárgyat térbe helyezzük és megjelenhetnek árnyékok is, így valóságosabbá, tapinthatóvá válik a fotó.
Első sorban szemből, illetve a  termék profiljától függően választható szögekből.
Teljes retus, digitális utómunka (fény/színkalibráció, vágás)


TÁRGY KOMPOZÍCIÓ
Megkomponált fotó, választható színű és textúrájú háttér előtt. Speciális, tárgy fókuszú világítással, ami a legelőnyösebb tulajdonságokra hivatott felhívni a figyelmet. Egyéni igények alapján összeállított kompozíció, specifikusan a termékhez igazítva, a termékhez kapcsolódó kiegészítőkkel, tárgyakkal, élelmiszerekkel stb. 
Az alap ár tartalmazza az általános prop (kellék) költségeket és a választható hátteret.
Teljes retus, digitális utómunka (fény/színkalibráció, vágás).


TÁRGY KOMPOZÍCIÓ MODELLEL
Megkomponált fotó, választható színű és textúrájú háttér/ enteriőr/ exteriőr előtt. Speciális, tárgy fókuszú kompozíció, ami a terméket funkcionalitásában hivatott bemutatni. 
Egyéni igények alapján összeállított kompozíció, specifikusan a termékhez igazítva, a termékhez kapcsolódó kiegészítőkkel, tárgyakkal, élelmiszerekkel, modellel, stb.
Az ár tartalmazza a kiválasztott modell, igény esetén, stylist/ sminkes/ fodrász leszervezését, 
az általános prop (kellék) költségeket és a választható hátteret.
Teljes retus, digitális utómunka (fény/ színkalibráció, vágás)    Árajánlat kéréshez keress minket elérhetőségeinken.
Back to Top