A Flaps kreatív stúdió lassan egy éve működik a jelenlegi hármas formációban. Fő profilunk a termékfotózás, azon belül is a koncepcionális, teljes mértékben az adott brand igényihez, stílusához igazított fotó és reklámfilm. Mindhárom női tag szabadúszóként dolgozik a film- és divatiparban, valamint a művészi és alkalmazott fotográfiai szférában.
 Hiszünk abban, hogy a kreatív iparban régóta listavezető országok szabadabb, merészebb hozzáállását, magaminőségre való törekvését a hazai környezetbe is átlehet ültetni. Célunk, hogy az alkalmazott műfajon belül, olyan igényes, minőségi munkát hozzunk létre, amiben a művészet fontos és meghatározó elem.

Kik vagyunk ?

Varga Aliz stúdió vezető, 2014-ben végzett a Krea Kortárs Művészeti Iskolában Smink és Öltözködés kultúra szakon. 2014 óta dolgozik reklámokban, fotózásokon, filmben, video klipekben, divatbemutatókon.  
-

Kis-Kéry Anna fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen fotográfia MA szakán végzett 2021-ben. Első önálló kiállítása a Q Contemporary-ben volt, 2022-ben. Az FFS - Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. 
-

Bedécs Lola operatőr, a Színház és Filmművészeti Egyetem operatőr szakán szerzett diplomát. Az elmúlt években számos díjnyertes fikciós kisjátékfilmben, dokumentumfilmben dolgozott, illetve video klippekben, fashion filmekben és kísérleti filmes projektekben is részt vesz.
-
Batki Lilla sminkes, a Krea Kortárs Művészeti Iskolában Smink és Öltözködés kultúra szakán végzett 2016-ban. Azóta forgatásokon, divatbemutatókon és divatfotózásokon dolgozik és olyan magazinokban láthatóak munkái, mint a Marie Claire, Faddy és Flanelle.
Back to Top